Incasso Bureau Kennemerland (IBK) is een incassobureau welke zich richt op complete advisering en ondersteuning aan onze opdrachtgevers met betrekking tot debiteurenbeheer en incassozaken. De mensen achter IBK hebben een ruime ervaring in de incassobranche en zijn in 2010 voor zichzelf begonnen om deze diensten correcter, transparanter en dus beter te kunnen aanbieden. IBK is zich bewust van de ‘trend’ dat er steeds later betaald wordt of dat betalingen getraineerd worden en trekt daartegen ten strijde!

IBK is Integer “zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen”

IBK is Betrokken bij uw proces maar nog meer betrokken bij uw bedrijf.

IBK betekent Kwaliteit op gebied van incasso en debiteurenbeheer door de deskundigheid van onze medewerkers.

Veel ondernemers kennen in deze tijd het probleem van te laat of niet betaalde facturen. De schade die uw onderneming kan lijden door slecht betalende klanten en lange betalingstermijnen, wordt vaak onderschat. IBK weet door persoonlijke aandacht voor u, en uw debiteur dit snel terug te dringen en zal daarmee zorgen voor verbetering van uw liquiditeitspositie. Het uitgangspunt is dat de debiteur de incassokosten betaald. Door onze korte communicatielijn, duidelijke rapportage en daadkrachtig optreden bent u verzekerd van een professionele, snelle en effectieve incassoprocedure.


U verstuurt op IBK briefpapier een nette laatste aanmaning waarin de debiteur vriendelijk verzocht wordt binnen enkele dagen de gehele vordering te voldoen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een unieke IBK Zegel om uw klant in kennis te stellen dat u een samenwerking heeft met een adviseur op gebied van incasso. Vraag naar de voorwaarden!


 

IBK werkt met uitgangspunt No Cure No Pay in het buitengerechtelijke traject. De kosten die IBK maakt om uw vordering te innen worden verhaald op uw debiteur. Indien er geen verhaalsmogelijkheden blijken te zijn worden er aan onze opdrachtgevers slechts een minimaal bedrag aan dossierkosten in rekening gebracht, die bij een IBK Prevent abonnement zelfs komen te vervallen.